تبلیغات
.:: دانشجوی دامپزشکی ::. - بسته بندی گوشت قرمز
.:: دانشجوی دامپزشکی ::.
میزان مدنیت یک جامعه را از رفتار مردم آن با حیوانات میتوان تشخیص داد.(مهاتما گاندی)
صفحه اصلی پست الکترونیک آخبر خوان تماس با مدیر طراح قالب
به وبلاگ دانشجوی دامپزشکی خوش آمدید

بسته بندی گوشت قرمز

گوشت بسته بندی شده
عملیات فرآوری گوشت و بسته بندی آن بصورت ذیل انجام می گیرد. دام ذبح شده از کشتارگاه جهت عملیات فرآوری و بسته بندی توسط ماشینهای مخصوص حمل گوشت آورده می شود . بعد از تخلیه در محل شرکت در پیش سردکن مختص گوشت بصورت انبار موقت قرارمی گیرد و بصورت همزمان نیز جهت عملیات فرآوری به سالن عملیات گوشت توسط واگنهای چرخ دار حمل شده و روی میز کار قرار گرفته و قسمتهای مختلف دام شامل سردست ، ران و سینه ، قلوگاه و گردن جدا می شوند و پس از تفکیک هر یک از موارد فوق در قطعات 1 تا 2 کیلویی بسته بندی شده و پس از توزین فرآیند ابتدا به پیش سردکن ثانویه تا دمای اولیه و محیط را در آنجا از دست بدهد و تا 10 - درجه سانتیگراد و بمدت 8 ساعت نگهداری می شود سپس در صورتیکه گوشت بصورت منجمد به بازار ارائه شود بمدت 2 ساعت در دمای 40 - درجه سانتیگراد نگهداری شده و در غیر اینصورت بصورت گرم به بازار ارائه می شود.

                                                                              به ادامه مطلب بروید

یك روش توزیع گوشت، توزیع آن به صورت تازه و قطعه‌بندی شده می‌باشد. در این حالت، لاشه‌های گوشت را قطعه‌بندی كرده و پس از استخوان گیری در سالن مخصوص، قطعات گوشت ران، سر دست، قلوه‌گاه و ... را به طور مجزا در ظروف 1 تا 2 كیلوگرمی بسته‌بندی كرده و در دمای 1- تا 2 درجه سانتی‌گراد به فروشگاه‌ها و دیگر مراكز فروش و مصرف منتقل می‌كنند. این بسته‌‌ها باید در سبدهای بزرگ پلاستیكی قرار گیرند تا به پوشش آن‌ها آسیبی وارد نشود و حمل و نقل و بارگیری و تخلیه آن‌ها در محل بارگیری و تخلیه به آسانی صورت گیرد. در صورتی كه دمای حمل و نقل و نگهداری این گوشت‌ها 1- تا 1+ باشد مدت نگهداری به 15 روز نیز می‌رسد. این مدت برای گوشت چرخ كرده 5 تا 7 روز می‌باشد .

روش دیگر توزیع گوشت این است كه پس از قطعه‌بندی و استخوان‌گیری قطعات گوشت در داخل پوشش پلاستیكی كه آن هم در داخل كارتن (به عنوان بسته‌بندی ثانویه) قرار گرفته، جای داده می‌شود. پس از آن كارتن‌های حاوی گوشت در تونل انجماد قرار گرفته و محتویات آن منجمد می‌شوند. پس از انجماد گوشت‌های كارتنی توسط كامیون‌های یخچال‌دار در دمای 20- یا 18- به مراكز نگهداری، فروش و مصرف حمل می‌شوند. برای انجماد گوشت‌های كارتن شده روش مناسب استفاده از صفحات سرد كننده می‌باشد كه در آن میزان تماس صفحات و ضریب انتقال حرارت در صفحات فلزی سرد كننده بسیار بیشتر از جریان هوای سرد می‌باشد.

گاهی ممكن است لاشه‌های گوشت در سالن مجاور كشتارگاه قطعه‌بندی و بسته‌بندی نشده و به مراكز دیگری منتقل و سپس عملیات استخوان‌گیری، بسته‌بندی و انجماد بر روی گوشت صورت گیرد. در این صورت تا حد امكان باید كامیون‌های مخصوص حمل گوشت از پایین‌ترین دمـا (1- درجه سانتی‌گراد) برای حمل لاشه‌های گوشت تازه استفاده كنند.



بسته بندی گوشت قرمز


نوع مطلب : دام، بهداشت و ضد عفونی، 
برچسب ها : گوشت قرمز، گوشت بسته بندی، گوشت، نحوه بسته بندی گوشت، بسته بندی گوشت قرمز، گوشت گاو، گوشن گوساله،
لینک های مرتبط : نکاتی که در هنگام خرید گوشت باید مورد توجه قرار داد، تاثیر حمل و نقل بر کیفیت گوشت، کتاب عمل آور گوشت ماکیان،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
درباره وبلاگ


با سلام
امـین زمـانی پـور فـارغ الـتحـصیل رشـته دکـترای حرفـه ای
دامپزشکی هستم.

هـدف مـن از تــهـیـه ایـن وبـلاگ قـرار دادن اطـلاعـاتــی در
زمینه دامپـزشكی در دسترس دانشجویان و عـلاقـه مندان
به این رشته میباشد.
امیـد اسـت كـه مطـالب وبـلاگ مـفیـد واقـع شـود.

در صـورت داشـتن سـوال در زمـینه دامـپـزشـكـی میـتوانیـد
سـوالات خـود رادر بـخـش نـظـرات وارد كـرده كـه در اولـیـن
فرصت بـه آنهـا پاســخ داده مـیشـود و مـیتوانیـد در بـخـش
پاسخ به سوالات جواب خود را مشاهده نمایید.

یا اینکه به آدرس زیر ایمیل بفرستید.

ایمیل : aminzamanipor@gmail.com

کانال تلگرام : https://telegram.me/veterinarymedicine
مدیر وبلاگ : دکتر امین زمانی پور
آخرین مطالب
دوستان دامپزشک
نظرسنجی
نظر شما در مورد نرم افزار دامپزشک همراه چیست؟








آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات دیگر
Check PageRank filesell
ایمیل به مدیر وبلاگ
نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
کلیه حقوق این وبلاگ برای .:: دانشجوی دامپزشکی ::. محفوظ است